image-normal.jpgTämä oli ensimmäinen uusi vuosi koiran kanssa. Mua vähän hirvitti mitä Lotta tuumaa raketeista. Mieheni oli hakemassa Lotan kanssa minua töistä ja kertoi ettei Lotsi ollut syönyt eikä juonut oikein päivän aikana. Ehkä se aavisteli jotain. Kävimme kaupassa ja olimme kotona kuuden maissa. Silloin meillä jo pamauteltiin raketteja. Olimme suunnitelleet että olemme uuden vuoden kolmisin, mutta ystäväni laittoi viestiä ja kutsui meidät heille uuden vuoden viettoon. Hetken pohdittuamme tulimme siihen tulokseen ett Lotan on parempi olla kerrostalossa kaupungin keskustassa kuin kotona, jossa naapurit pamauttelevat paukkuja koko ajan.

Ennen ystävälleni lähtö kävimme lenkillä joka päättyi siihen että Lotta istui isin sylissä loppumatkan peläten raketteja. 

Ystävälleni päästyä Lotsi rauhoittui hetkeksi. Sitten alkoi Tampereen kaupungin järjestämä ilotulitus, olimme aitiopaikalla, sillä ystäväni asuu ratinassa. Laitoimme Lotalle tv:n kovalle, jotta ei kuule pauketta. Loppuillan se nukkui sohvalla. Kotimatka meni jälleen isin sylissä istuen. Kotona taas katseltiin tv:tä kovalla ja kahden maissa yöllä pauke loppui, luojan kiitos! Onneksi uusi vuosi on vain kerran vuodessa! 

image-normal.jpg

Tänään olemme nukkuneet pitkään, kävimme vierailulla minun porukoillani sekä mieheni isän luona. Olemme myös harjoitelleet sivulle menoa sekä seuraamista. Nyt koira vetää sikeitä matolla.

 

hyvää uutta vuotta!!

-N ja L