Hyvää sunnuntai iltapäivää!

Tänään aiheena ovat viime viikolla tekemäni ostokset. Ehkä vähän tylsä aihe, mutta näin talvisin on hankala saada kuvia Lotasta ulkona. Lähden töihin 8 maissa ja pääsen neljän jälkeen, eli arkisin en pysty kuvaamaan koiraa pihalla. Viikonloppusin kylläkin.

Kävimme päivällä koirapuistossa vanhempieni koiran kanssa ja nyt pikku-Lotta tuhisee peiton alla, vatsa täynnä nakkeja. On se vaan niin ihana tuhisija.

Mutta aiheeseen. Viime viikolla kävi lähikauppamme Mustissa ja Mirrissä sekä läheisessä Wuffi:ssa, jonne on kävelymatka. Välillä lenkillä käymmekin Wuffilla ja sitten tassuttelemme kotiin.

Ensiksi Mustin ja Mirrin ostokset:

 

19.1.2015%20196.jpg

Täyttö osat, oranssiin aktivointileluun. Lelun ostimme viime vuonna, kun katselimme erilaisia aktivointi juttuja. Tämä lelu on ollut hittituote meillä ja nämä 2 kiekkoa on jo tuhottu.. Seuraavassa kuvassa näet miltä tämä lelu näyttää.

19.1.2015%20198.jpg

Koira siis nuolee tota keskiosaa ja kun tarpeeksi sitä on nuolto, tuo kiekko lähtee sisältä pois. Näitä on eri mallisia ja kokoisia. Suosittelen!

19.1.2015%20197.jpg

Apuväline hampaiden pesuun. Pesen Lotan hampaita ehkä kerran viikossa ja meiltä löytyykin koirien hammasharja. Hampaiden pesu on kuitenkin hippasen hankalaa. Mainosten orjana bongasin tämän kantis lehdestä ja päätin kokeilla. Hmm.. en tietenkään katsonut pakettiin, että millainen tää apuväline on ja vähän petyinkin kun kokeilin tätä, kuinka hankala tällä sitten on pestä hampaita. Ehkä säilytän tämän "matka hammasharjana".

25.1.2015%20022.jpg

Tässä kuva tästä apuvälineestä.

Ja sitten siirrytäänkin Wuffin ostoksiin:

 

25.1.2015%20013.jpg

Harjoittelu namit ovat olleet jo pitkän aikaa loppu, näiden sijaan olen käyttänyt nakkeja, mutta vaihtelu virkistää. Lisäksi löysin Outletista puhdistusliinoja. Tämä on sopivan kokoinen paketti ottaa vaikka mukaan jos lähtee jonnekin.

25.1.2015%20014.jpg

Julius K-9 -noutolelu ja hmm.. miksikä tuota sanotaan? Narulelu. Nämä ovat pihaleikkeihin. Lottakin välillä lenkillä innostuu leikkimään kepeillä, lumikököillä yms. niin aattelin testata jos nämä kävisit hyvin niihin leikkeihin. Mä en kanna lenkeillä leluja mukana ja välillä onkin niin säälittävää kun Lotta katsoo mua kysyvästi "leikitäänkö?", eikä mulla ole mitään millä leikkiä. Vaan nytpä on!:) Juliusta riepoteltiin jo kotimatkalla.

Mamma alkaa tekemään kotitekoista pitsaa ja Lotta jatkaa uniaan tyytyväisenä peiton alla.

L&N