Moikka!

Haaveenani on pitkään ollut aloittaa blogin kirjoittaminen. Ja nyt viimein rohkaistuin kirjoittamaan ja haaveeni toteutui.

Kirjoittelen siis 9kk (kohta 10kk) Lotta koirastamme. Lotta on rodultaan Jackrussellinterreri ja syntynyt 2.3.2013. Asumme avomieheni kanssa Tampereella, keskustan läheisyydessä melko isossa paritalossa. 

Lottaa emme saaneet kennelistä vaan tuttavamme kautta joka oli teettänyt pentuja omilla koirillaan. Lotalla on kaksi sisarusta, toinen asuu Tampereella ja toinen Espoossa. Olemmekin sopineet Tampereella asuvan omistajan kanssa että näemme kun tyttöjen juoksut ovat ohi. Meillä siis ensimmäiset juoksut. Alkuun Lotta oli ihmeissään miksi pitää käyttää housuja, eikä suostunut syömään eikä juomaan ja haki erityishuomiota, oikea draamaqueen.

Olemme juuri saaneet suoritettua agilityn alkeiskurssi sportdogparkissa ja tavoitteena olisi jatkaa jatkoryhmällä kun juoksut on ohi. Alkeiskurssin ja jatkokurssin välissä aateltiin ostaa kuukausi kortti kyseiseen paikkaan ja harjoitella siellä omatoimisesti.

Lisäksi haavena olisi aloittaa TOKO, ihan kokeilumielessä. Mutta luulen kyllä että agility on enemmän se meidän juttu.

Huomenna on uusivuosi, saas nähdä mitä Lotsi tuumaa ilotulitteista. Meillä ei ole tapana ostaa raketteja (pelkään niitä) joten tyydymme katselemaan niitä sisältä.

Nyt täytyy painua pehkuihin jotta jaksaa vielä huomisen päivän olla töissä ja sitten onkin keskiviikko vapaata, jee!!

Kivaa maanantai illan jatkoa!

- N ja L