Heipä hei piiiitkästä aikaa. Mä en edes muista milloin oon tänne viimeksi päivitellyt kuulumisia. Kaikki aina kirjoittelevat blogeissaan etteivät ole ehtineet kirjoittelemaan. Mun syyni on se että, tabletilla en saa kuvia lisättyä tänne ja kannettavaan koneeseen pitäis ostaa uusi akku, jotta sitä ei tarvitsisi pitää koko ajan seinässä kiinni. Onnekseni mieheni äiti jätti pienen kannettavansa meille tänne ja nettikin on tässä uskomattoman nopea, mieheni äidin sanoin "ai se on nopea, no sehän on 4G"

Noh, nyt kuitenkin minulla on kesäloma. Saavuimme perjantaina heti mökille ja täällä aiomme viettää viikon. Mökkimme sijaitsee Teiskossa ja kotoa tänne kestää ajaa noin puoli tuntia, eli juuri sopivan mittainen matka ajaa.

Lotta on järjestänyt meille jo vaikka minkälaista ohjelmaa mm. karkaamalla mökin pihasta, kun avomieheni vanhemmat lähtivät takaisin kaupunkiin. Hän ei olisi halunnut päästää "mummia" kotiin. Toisena päivänä Lotta päätti näyttää meille hienot uimataitonsa jahtaamalla tukkakoskelo poikuetta. Onneksi älysi tulla takaisin ettei tarvinnut lähteä pelastamaan. Ja eilen Lottaa puri ampiainen nenän alle. Huuli oli aivan punainen ja turvoksissa, mutta onneksi siitäkin selvittiin säihkädyksellä. Turvotus laskin pian ja Lotta oli kokoajan oma itsensä.

Eilen meitä kävi viihdyttämässä ystäväni Elina ja hänen koiransa Liina ja Nala. Liina on kova tyttö uimaan ja hän jopa hyppi laiturin päästä veteen noutaakseen pallon. Nala hengaili nuuskien ja kaivaen kuoppia sekä metsästäen päästäisen. Silläkös tytöt riehaantu leikkimään ja täällä juostiin kilpaa päästäinen suussa minkä kerittiin.

Ollaan koitettu saada Lottaa uimaan erilaisilla vesileluilla. Lotta kyllä hakee lelut vedestä, mutta mikäli mahdollista niin hän ei ui. Kahlaaminen ja veden läpsyttäminen pikkulasten tavoin on paljon mukavampaa.

On ihana nähdä kuinka koirat nauttii maalla olosta. Täällä saa juosta vapaana, kaivella kuoppia ja metsästää päästäisiä ja sammakoita

Taidan lähteä tästä nyt saunaan ja uimaan.

Katsotaan jos huomenna saisin kuvia lisättyä tänne, kun Liina ja Nala tulee viettämään kesäpäivää!

Kuullaan!

terv. L & N