Pitkästä aikaa pääsin päivittelemään tätä blogia. 

Ystäväni Elina laittoi tänään viestiä, jos mentäis koirien kanssa jäälle kävelemään. Sovittiin treffit ja nähtiin puol 2 maissa kaupan pihassa. Elina odotteli mua ja Lottaa kävelytiellä koirat vapaana. Elinalla on myös Jackrussellin terrieri Liina sekä Romaniasta adoptoitu sekarotuinen Nala. Nalalta löytyy täältä blogi myös (rescue koira Nalan uusi elämä).

Lähdettiin jäälle ja uskaltauduin päästämän myös Lotan vapaaksi. Jää oli loistava paikka harjoitella luoksetuloa. Kaikki sujui hienosti kunnes Lotta ja Nala bongasivat pilkkijän ja lähtivät juosten miehen luo, huudeltiin molemmat omille koirillemme tänne -käskyä, mutta Lotta ei ottanu käskyä kuuleviin korviinsa.

yhtäkkiä koirat kuitenkin lähtivät juoksemaan meitä kohti ja tajusin että Lotta otti mieheltä jotain mukaansa. Ensimmäinen ajatus oli että koukku, kauhulla huusin Lottaa tänne kunnes huomasin että L oli käynyt kala varkaissa. Pilkkijä ei pitänyt tästä ja huusikin peräämme jotain.

Lotta yritti leikkiä pienellä ahvenella, mutta Liina tuli ja pisti kalan parempiin suihin. 

 

Loppujen lopuksi lenkki onnistui huvin ja L tuli ihan ok hyvin luokse. Lenkin jälkeen Elina vielä keitti meille kahvit ja tytöt pääsivät leikkimään keskenään. Kerrankin Lotta sai haastetta vetoleikkeihin ja pääsi jopa painimaan Nalan kanssa. Niistä on tullut ystävykset lyhyen ajan sisällä. Saa nähdä koska ne ottavat yhteen. Alkuun pelotti, että kuinkahan L ja N tulee toimeen keskenään, mutta alku haisteluiden jälkeen sitä jo kirmattiin ympäri koirapuistoa. Tänäänkin leikittiin jahtaus leikkiä.

Tällä herkellä Lotta nukkuu sylissäni. Kohta täytyy lähteä vielä lenkille ja sitten voikin rentoutua viettämään lauantai iltaa ja katsella putousta.

Tein eilen ensimmäistä kertaa tilauksen Peten Koiratarvikkeeseen. Esittelen ostokset kun paketti saapuu. 

Mukavaa lauantai iltaa!

(kuvassa Nala ja Lotta)

-Nelli

image-normal.jpg